mAchO gakk..

AMARAN: entry ini hanya utk knak2 dewasa sahaja..

kOrang prasan x??
smakin tue usia kite,makin machO la kite..
(ha,yelah..pmpuan,kau pOn sme gak.)
makin kite berumur nih,sgale pmikiran,perbuatan kite makin matang..
(eerrrkk..machO la 2 kan??)

mne x nyaa..
stiap ape yg blaku kat skeliling kite..
kite akan amek pduli..
xkire la ape pOn..ryte??
aaa..,ye! mybe, xsume la kan..(lantak lah part yg x 2)

Ape yg blaku nilah yg kite amek rasional nye..
pk kan sbb musabab,effcts,n sgale pe jdah nye la kan...
sng cite, ciri2 yg ad pade orang tua2 (ibu,ayah,nenek,atok,etc..)

4 thOse yg muke tue membatasi usia 2,len cite..
aku xmksudkan kOrang pOn~~
Oopss!!
muhahaha

hAaa..
tp,ape yg aku plik skang ni..
ade gak Org2 yg xmachO nih..
xramai,sgelintir j..agk pnas gak ati aku..
sng cite,org yg xpham bahase + b@*^#g nih..

adUh!!
mksud aku d cni...
suke amek kire pkare2 yg tlalu remeh..
then,xpsal2..wat gadO sme mmber..
ceyt!! ape kess???
i2 kapla, batu besar ada dduk..
hmm,,
dOk ssih kan org sume..
xpham akuh..
biar lah mereka dgn dunia mereka..
hasiyh!!!
FULL STOP.

p/s: agak2,aku ni MACHO x?? hahaha

kpade kOrang sume..jOm mai UMP
ad expoKONVO!!

lyAnn~

10 comments:

mamai said...

macho sanggat dah tu...sedang elok-elok ajer

zhen said...

hoh!!!
btol!!!!
hahaha...
ak x taw nk kater camner dah..
mgkin(pasti) mereka2 itu terlalu yakin yg mereka di jalan yg btol..
ataw... bajet bagos... ego... sbb tuh batu pon leh duk dalam kapla...

err...
macho???
agak ar... tp juz tahap mat2 yg kejer kat petronas jer.... x lbey

lieya orange M.I. said...

...chh...ni nak puji sikit ni...
...kamu mmg macho pun..hehee
...tgk gaya kamu tulis, nampak la kemachoan nyer...=p
...jgn kembang pulak eihhh...

...dtg la konvo uum jugak...(promote kat cini takper kan)...=)

rAy juni0r said...

emm...dunia bai...mmg cmtu..hal2 kecik jd bsar..trus gad0 cam nk mpus...yg bikin panasni ble ade je muka2 hodoh yg jd batu api...org camtu senang cakap cam muka K****k..paham2 je la ek..hahaha..

pe susah2, soh diorg g mpus je...jge hal msg2...chill ngn hidup sndri sdaahhhh.....

qila~ said...

ape ade pde k'machoan,haha..penting eh..

Decorater said...

pas bc entry nih,tetibe lak aku rase yang aku nih macho lak...... tersangatlah macho without hancus!!:)

NOR AIN said...

betul betul betul. kecik kecik dulu kan best duk main je. takde pikir pape. tapi kalau kecik tak besar2 tak best gak tak pat kawin. hehe.

AZIZAN & HAFIZAH said...

jom lawati http://www.jombinabadan.com boleh join affiliate kalau berminat

Afzainizam said...

Sorry beb aku lama tak singgah lah
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
cool beb... control macho..semakin kita berusia semakin buat perangai... mana tak gado nya klu tak mau kalah ke machoan nya tercabar... ade ke... mana ade hero boleh kalah beb... realitynya.. benda kecil tu lah yang korang nampak tapi benda besar lagi lah korang besar-besarkan... ape pun lumrah hidup semakin tua semakin bergaya.. semakin tua semakin tah ape-ape...

faherah hidayah said...

incek ilham tak macho~

shaye tipoo.. haha ;D