kUmeN: drAg mE tO thE hElL



HOhoo..
mlayari mlam di temani kebuhsanan..
tbe2 tringat lak nk cite kt korang psal movie yg aku tgk ari 2..
bg mereka yg lOm tgk la..
"drag me 2 the hEll"
cite ni mngesah kan sumpahan mistik purbe gipsi,
dari seOrang pngamal sihir jahat thadap mereke yg d tujukan..(of cOz la)
tp bkan hantu 'tuju2' ye..
mlas nk cite pnjang..

tp ape yg aku dpat smpul kan...

.:: cite yg byk sin yg sdikit saspen,shingge mmbuat kan epul@cikgu (bukan name sbnar) yg ddOk sblah aku melambungan tgn nye ke udara akibat tkejut adengan org tua bwajah huduh muncul tibe2 di dalam kereta..aku dpat byang kan,cne gaye nye orang yg kuat melatah tgk cite nih...

.:: menjijikkan + meloyekan bila kau melihat seorang tua yg mmakai gigi palsu cuba menggit bibir mu,namun tidak berjaya menunaikan hasrat nye kerana gigi palsunye t'cabut..
hasilnye,hnya air liur yg mleleh dpat d lihat..
OHoho..aku pasti,kau akan sebut 'damn!shit!!tahi!!' hahaha

.:: lawak di sebab kan perilaku org tua yg mrapu..ahli sihir yg bertindak seakan2 badut,wajah kartun org tua di hempap besi dgn mate tkluar,telatah mmber aku yg tbe2 mngangkat tgn td+ mcm2 lg yg aku & kau bley ckp xlOgik..haha

.:: last bt nOt least, ending yg kau bley crite kan pd Org sblah sbLom crite habes..cmn 2??
kau xpercaya??akn ku buktikan pd mu..(dialOg man laksa)

2 saje..
kau degil??tgk lah..
t cite blik kat aku, hOw it was?
ok??
hehe


lyann~~

14 comments:

hidayah said...

tak nak ar tgok
seram je
HAHA
tittle movie pun tak bole bla ah

syah_yaya said...

nk tgk!!!
hg tgk katner ni?
wyg ek? citer baru ek?
sape ade citer ni sila berk0ngsi..nk tgk wee~

ticnube said...

kat blog sape erk.. aku bc die komen.. tapi lupo la plak die kate pe..mueheh..

iLhAm_bEcKs said...

hidayah:


tgk la weh..
xsram pOn..
sspension j lbh..hehe

cah:

yela..tgk wyang
kan cite bru nih..
huuu
ambOihh!!gaye mnx mcm nk 2nggu y ciplak pnye,..
haha
p la tgk wyang,,bru feel

*utk cite ni jelah...
cite2 en,,dwnlOd kat ftp jek..
haha

babymiLosh said...

muahahaha~~

skangni maseh tbayang2 btapa hijau pekatnyaaaaaaaa air liur+kahak2 nenek tu... euwwwww!!!

yup... me too.. ending dia dah boleh agak envelope tu salah.. huuu~~
rasa2 ada DMTH 2 x? coz,, boypren dia da dpt button tu..plus,, kan ada lelaki tua menyumpah seranah dia jgak sbb scene dah nak terlanggar tu... huuu~~~

iLhAm_bEcKs said...

tic:

haha..xprlu d ingt i2 suma
mari kte ingt sbjek chemical reactiOn+numerical method+wateva jah yg kne bce utk FINAL!!

ngeh3

iLhAm_bEcKs said...

babymiLosh:

haha
haa...yg 2 yg kte xtau..
puh3x..xpe2,kl de DMTH 2,kte downlOd jek..
xnk tgk ag,,rugi2!!
haha

+ tgk air liur yg eeiiyyeekk!!
ngeee

lieya orange M.I. said...

...tak sanggup ooo tgk cite2 hantu ni...
...lg2 kat wayang, mmg tercampak popcorn tau...

iLhAm_bEcKs said...

lieya orange:

haha..ala,,tgk la dlu
bru tau cne..
kih3x..
ntah2,popcorn pOn awk xslere nk mkan nnt..
haha
pacyela..
huuu

Mr Final said...

wah~..... layout bawuuu..

meh bawak die jejalan ke hell.. huk3

sha89 said...

laa...smlm tgk kejap je..

tu pun tgk on9....xnmpk subtitle...sound x best....tp nmpk mnggelikan...seram mybe x sgt kot?

xpe2...aku habiskn tgk nnti :)

brape bintang ko bg utk movie ni?

iLhAm_bEcKs said...

Mr Final:

errkk??haha
Oh??sy ke??
sy xmahu!!
hehe

shah 89:

haha,,brO,bek ko abes kan..
kih3x..
kl aku la,aku bg 3/5 jek..
2 pOn sbb die bjaye wat aku glak, mse tgkk..

waniemyra said...

tanak! wanie tanak tgk..

eeeiii.

Anonymous said...

ahahhaa..cite ni agk geli lg lawak. si tue y cube geget pmpuan.belagak ade gg. lg lwk bl die cri mne gg die.haha..loye bile muntah wane ijau msuk dlm mlut pmpuan tu..cam cendol yg basi lg belendir.yeww..plg besh tengok pmpuan tu memancutkn drh dri id0ngnye..wah.meriah!!n mcm2 lg suspen y m'debarkn, m'gelikn,meloyekn n sbginye.. tgokle dayah.xseram pown..p'cayelaa